aduh rinduu gila!

haloo! aku rindu gilak at adik sedare aku n aunt aku maaaaaaaaaa! dorg dalah baikk at sana! ( indonesia)
ta cm sedare aku at sini ah! bkn best pun! :P  aku bkn nk ckp ap! dowh umm at sana law aku ad kan! dorg sume sukaa dowh hehe aku rindu at isya, ais,aziz dan amai lagi lha aku angp dorg tuh cm adik aku ummm....
==' tapii nanti aku akan ke sana dah satu tahun ta sana dowh ase miss la at sana aq nk gk pi sana jln2 nan family ! :( tapi dsbb an mak aku bz ngan keje dea mungkin taley pi la tapi an! bulan pose nie sume dtg sini horayyy!
happy gler ! tyme rase ! ble tade nenek aku an at sini asew nk nanges je ! je but aku kuat je org nye ! nanges pun satu titik je hahaha! harap2 pat dtg sini amin! oke2 aku nk ckp nie mak aku org indonesia but ak org melayyuuu maa bapak aku orggg sini! tapi mak aku org indon pun bkn cm haprak nye org ! mak aku nie jenis amai kwn at malaysia tahu! huh ==' nk tgk ark gamba aunt and adik sedare aku jum tgk hehehe aunt aku nie bkn indon yg cm haprak2 taw! nk tgk ah! photo2 dia tgk nieeeeeeeeeee!

hah nie pic aunt aku n uncle ak! maaa! 
nie aunt n anak2 dia isya dan ais!
ni aunt aku gk! tyme nie dia at singapore! at universalstudio
ni nenek aku pakai tdg unggu uncle aku yg pakai kace mate tuh! dan uncle aku yg pakai baju grey
dorang nie ais n isya hehe kecik2 da pandai main laptop!
last skali nie aunt aku sume nie gamba aunt aku je! yg len tade sorry muke aunt aku seiras nan mak aku! hoho cube tgk mak aku sama tak? ngan aunt aku 
ni mak aku sama tak??? haha!  sorry lha aku tade niat nk menunjuk nunjuk sbb aku geram giler nie at kwn aku nie dia ckp  keluarge aq  nie indon haprak nye otakk! sorry! sye org malaysia but sye ta kesah mak sye org indon so law korg nk kutuk2, kutuk je la nanti korg ad blsn :) huh! ta puas tul aku nan ko ni bodoh! ko sal ta puas nan aku? ek eleh! ko tgk la pic nie cm haprak ke? bangang! law ko ta suke pi sana tayah dtg arr tayah ngar lagu2 indon tayh tgk citer2 indon senang je citer! ko tgk jela citer melyu! banyk soal tul kwn aku nie tapi bkn kwn baik aku maa ad kwn aku nie, kwn lama hehehe kpd sape yg bace entry saye nie law ta suka pi get lost! lhaa tayah nk ngade law yg  suke  thanks coz membace  entry saya !nie lha keluarge aku! yg at sana :) sygggg keluarge sye!

감사합니다 ♥