huk3 tak mungkin!

huk3 tak mungkin weh elang ta besame nan si  melody mustahil ! aku ta suke la melody nan si rafi ! rafi bkn nyer encm pun ! :P melody and si elang je sesuai dalah kiut ! ><! aku tgk je dah tade mood daa cm nk nanges je btw ak sedih giler nieh! yg nie sume gare2 si ajeng la law dia tak tolak elang at sungai dalama elang ngan si melody leh nikah ish law aku ad at situ aku bunuh cukup2 je hehehe :D BUT AKU HARAP AD MELODY MUSIM KE 2 AMIN! hope laki si melody mampoz pastu jadi penganti elang weeeeeeeeeee :)
 hati aku cm nk pecah je weh! aduh sedih aku tgk elang bersendirian yg paling aku ta suka kan! melody ckp aku cinta sama kamu rafi  huh perit je aty si elang tuh ampun! ending ta best langsng ape la pnye pengarah!bodoh! but elang nanges dowh bile melody ckp rafi pasti akan slamat an? errr sedih
     okay tape2 tapi yg penting cinta melody nie romantik bg aku tol ark? :) tgk vid nieh law korg tgk mesty saket aty! dalah rafi tak encm bodoh!

감사합니다 ♥